21 octombrie 2016

RÂMNICU VÂLCEA: Amenzi usturătoare pentru cei care organizează spectacole de artificii la petrecerile private (document)

Primăria Râmnicu Vâlcea a lansat în dezbatere un proiect de hotărâre privind organizarea de spectacole cu artificii la petrecerile private. Asta pentru că, susţin şefii administraţiei publice locale, s-au făcut zeci de sesizări din partea râmnicenilor cu privire la focurile de artificii de la nunţi, botezuri sau alte petreceri private ce sunt organizate târziu în noapte şi deranjează liniştea publică. Ca atare, Primăria Râmnicului are de gând să impună anumite reguli, iar cine le va încălca, riscă amenzi usturătoare.
Proiectul a fost lansat în dezbatere publică în data de 30 septembrie 2016, iar joi, 20 octombrie 2016, a fost ultima zi în care râmnicenii au putut să-şi spună părerile şi să vină cu sugestii în privinţa acestui proiect de hotărâre.
Aşadar, Primăria Râmnicu Vâlcea propune ca petrecăreţii să folosească focurile de artificii până la ora 22.00 şi niciun minut mai târziu. De altfel, cei interesaţi au nevoie de o autorizaţie de la instituţia amintită, iar solicitarea trebuie să o facă cu cel puţin 5 zile înainte de eveniment. Agenţii economici care organizează nunţi, botezuri şi alte astfel de petreceri sunt obligaţi să verifice dacă petrecăreţii au obţinut avizele de la Primărie, ISU sau/şi Poliţie, iar dacă avizele nu sunt luate să nu permită desfăşurarea evenimentului. Cei care nu respectă aceste reguli impuse de Primăria Râmnicu Vâlcea pot primi amenzi de la 500 de lei la 2.500 de lei.

img_5278

Foto dreapta: Paul Balanca

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.