21 octombrie 2016

FOTO- ACCIDENT de AMPLOARE la CALIMANESTI: 7 masini, un tir si un autocar au fost implicate

UPDATE 2: Politia Rutiera anunta că în județul Vâlcea traficul pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu a revenit la normal, in zona Viaductului Carligul Mic, acolo unde a avut loc un accident rutier de amploare. 

UPDATE: Conform unui comunicat al IPJ Valcea, accidentul a avut loc în apropierea Viaductului Cârligul Mic, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, pe sensul Rm. Vâlcea – Sibiu. Un tir a lovit în partea din spate un autocar, iar acesta din urmă a lovit cinci autovehicule care se aflau în faţa sa, oprite în coloană la culoarea roşie a semaforului amplasat pentru dirijareacirculaţiei pe viaduct.În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv soferul tirului şi un pasager din autocar, care au fost preluate şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Având în vedere implicarea mai multor autovehicule, dintre care şi un autocar cu 19 persoane, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a dispus la ora 09:50 ca prima măsură aplicarea Planului de intervenţie ,,Cod Roşu”, iar prin prisma consecintelor măsura a fost ridicată la ora 10:15.În prezent, circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară alternativ.

Accident grav in aceasta dimineata la Calimanesti, chiar la intrarea de pe Valea Oltului. Din informatiile oferite de prefectul de Valcea, 7 masini, un tir si un autocar au fost implicate.

Desi la fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie, ISU si ambulanta, au fost anuntati doar 2 raniti. Nu a fost institiut Codul Rosu. Traficul este blocat!

img_5275 img_5276 img_5277

img_5273 img_5274

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.