ACCIDENT la BĂBENI! Trei autoturisme au fost implicate!

UPDATE 2: Accidentul s-a produs pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani, toate cele trei maşini circulând pe aceeaşi bandă. Şoferul celei de-a treia maşină se pare că nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers, izbindu-se de maşina din faţă, care, la rândul ei, a intrat într-un autoturism din faţa ei. Bebeluşul rănit se afla în maşina din mijloc. Incidentul s-a produs în apropierea izvorului de la Valea Mare, din Băbeni, la kilometrul 98.  

UPDATE 1: Din câte se pare, în urma impactului, un bebeluş de 2 luni, aflat în una dintre cele trei maşini implicate, a fost rănit, el fiind transportat la spital. Poliţiştii spun că bebeluşul nu era asigurat în scaun. Cauza producerii accidentului este nepăstrarea distanţei corespunzătoare.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN 64, pe raza localităţii Băbeni, judeţul Vâlcea, acolo unde în urmă cu puţin timp a avut loc un accident de circulaţie. Conform primelor informaţii, au fost implicate trei autoturisme în acest accident. La faţa locului au ajuns echipajele Poliţiei Rutiere Vâlcea, dar şi ambulanţele.

 

Ştire în curs de actualizare…

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.