Bogdan Matei, „torpilat” de Buican: „A avut adeziune la PNL şi a vrut să fie director la o şcoală, dar noi nu l-am susţinut”

 

Săgeţi liberale veninoase trimise la adresa social-democraţilor vâlceni, la ultima conferinţă de presă a liderului PNL Vâlcea, Cristian Buican. Acesta a luat în derâdere listele pesediştilor vâlceni pentru Senat şi Camera deputaţilor la alegerile parlamentare din decembrie 2016. Ţinta ironiilor a fost „profesoraşul de sport” Bogdan Matei, aflat pe primul loc la Senat pe lista PSD Vâlcea şi, care, conform liderului liberal Cristian Buican este într-o continuă căutare de funcţii, la care să acceadă numai prin susţinere politică (un concurs s-a văzut clar că nu este în stare să îl promoveze). Şi PNL a cerut să fie susţinut pentru o funcţie de director de şcoală, însă a plecat cu coada între picioare la PSD, acolo unde, se pare, a găsit o deschidere mai mare.

„Nu cred că domnul Neaţă poate să atragă mult mai multe voturi pentru lista PSD decât ar atrage domnul Romeo Rădulescu sau domnul Cocoş sau cvasi-necunoscuţii de pe primele locuri, care au trecut, de-a lungul timpului, şi pe la noi pe la partid. Văd că pe la noi nu au fost buni, dar au loc pe liste la PSD.

Domnul Bogdan Matei s-a înscris în PNL în 2007, iar în 2011, şi-a refăcut adeziunea şi, ulterior, pentru că partidul nostru nu a reuşit să-l susţină pentru a ocupa un post în administraţie, a părăsit partidul, considerând că e mai bun pentru PSD. Eu aşa ţin minte, că domnul Bogdan Matei a vrut să fie director la o şcoală şi noi nu l-am susţinut. Înseamnă că are valoare la PSD” – a spus liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.