VÂLCEAN condamnat pentru TRAFIC de DROGURI! Vezi cât a „încasat”!  

 

Un traficant de droguri din Râmnicu Vâlcea a avut parte de o judecată rapidă la Tribunalul Vâlcea, el fiind condamnat după doar două şedinţe. Claudiu M. – 29 de ani, a fost prins cu droguri de procurorii DIICOT Vâlcea în vara acestui an, mai exact în data de 5 iunie 2016, când anchetatorii au descins la locuinţa sa. Procurorii aveau indicii că tânărul se ocupă cu traficul de droguri şi nu s-au înşelat. Asta pentru că oamenii legii au descoperit în locuinţa vâlceanului o cantitate de 220 de grame de cannabis, droguri pe care intenţiona să le comercializeze.

Bărbatul a fost dus la audieri, arestat preventiv, iar ulterior, în data de 27 iunie, trimis în judecată sub acuzaţia de trafic de droguri de risc. În data de 8 septembrie 2016, magistraţii Tribunalului Vâlcea s-au şi pronunţat, ei luând decizia de a-l condamna pe Claudiu M. la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare.

„Condamnă inculpatul, în prezent aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Colibaşi, jud. Argeş, la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare şi interzicerea drepturilor prev. de 66 alin. 1 lit. a şi b Cod penal pe o perioadă de 3 ani, ca pedeapsă complementară. Interzice inculpatului drepturile prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b Cod pen., ca pedeapsă accesorie. În baza art. 72 alin. 1 Cod penal; Deduce din pedeapsa aplicată perioada reţinerii şi arestării preventive începând cu 5 iunie 2016, la zi. În baza art. 91 Cod penal; Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere în condiţiile art. 92 alin. 1 Cod penal, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani ce se calculează de la data când hotărârea prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere a rămas definitivă, conform art. 92 alin. 2 Cod penal” – se arată în minuta instanţei.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.