PNL Vâlcea lansează „Greu de ucis, varianta Măldărești – Ionel Dragu”

În introducerea pe care a avut-o la Măldărești când a prezentat candidatul PNL la funcția de primar, deputatul Laurențiu Cazan l-a caracterizat pe Ionel Dragu printr-o singură expresie: greu de ucis. Cam aceasta este expresia care „îmbracă” activitatea lui Dragu, cel puțin în ultimii ani, perioadă în care fostul primar și actualul candidat s-a luptat mai mult prin instanțe decât prin secțiile de votare. A scăpat, nu există nicio decizie care să-l condamne. Deși a avut o grămadă de potrivnici, Dragu a scos-o cumva la capăt și iată-l acum candidând din partea PNL la funcția de primar al comunei care l-a consacrat. Bătălia pentru Măldărești va fi grea, invers proporțională cu micuța localitate a Olteniei de sub munte, dar direct proporțională cu imensul său patrimoniu, mai cu seamă cultural. Dragu își cunoaște perfect opozanții, cunoaște perfect comuna, știe exact ce să facă pentru a câștiga alegerile. Duminică, 21 aprilie, a avut loc lansarea acestuia în campania electorală, eveniment care a adunat sute de persoane. Prezentăm, integral, discursul lui Ionel Dragu, un om care a învățat din propriile greșeli, lucru pe care l-a recunoscut la scenă deschisă, fiind onest cu cei pe care poate, cândva, i-a înșelat în așteptările lor. Pe 9 iunie vrea să-și ia revanșa, iar liberalii, vechii săi adversari, i-au acordat tot sprijinul.

„Mă aflu alături de voi pentru a anunța oficial candidatura mea la funcția de primar al comunei Măldărești și, ca să vin în întâmpinarea unuia dintre gândurile voastre privind acest tip de eveniment, vreau să vă spun că aveți dreptate! La fiecare patru ani, venim aici ca să vă cerem un vot de încredere și să facem promisiuni. Acesta este adevărul!
De multe ori aceste promisiuni nu se împlinesc și este firesc să vă simțiți dezamăgiți. Cineva, totuși, trebuie să își asume responsabilitatea și să preia conducerea comunității. Ideal ar fi să fie un om perfect, însă, în drumul meu prin această lume, nu am întâlnit niciun om perfect. Toți, fără niciun fel de excepție, greșim într-un fel sau altul. Iar atunci când dorești să realizezi multe lucruri, atunci când vrei să faci performanță în anumite domenii, inevitabil vei face și alegeri greșite. Ideea este să înveți din greșeli și să nu le mai repeți!
Fiecare greșeală sau adversitate te poate face mai puternic, mai pregătit și mai înțelept, doar dacă înveți din aceasta. Numai cel care nu face nimic și nu-și asumă niciun fel de responsabilitate este fără greșeală…, dar și fără experiență.

Eu sunt un om de acțiune și doresc să folosesc întreaga mea cunoaștere și experiență de viață în slujba acestei comunități. Intenția mea și a echipei mele este de a realiza toate proiectele pe care le avem în programul nostru de campanie, program care în totalitate vine în întâmpinarea nevoilor și dorințelor voastre.
Ne dorim ca toți cetățenii comunei Măldărești să beneficieze în egală măsură de siguranță și confort și de un standard de viață mai ridicat.
Împreună cu voi și cu oamenii de bine care sprijină acest program, vom găsi cele mai bune soluții pentru dezvoltarea și modernizarea acestei comunități. Acestea sunt viziunea, intenția și reponsabilitatea noastră!
În calitatea mea de candidat pentru funcția de primar al comunei Măldărești doresc să fac o singură promisiune, singura de fapt care stă în puterea mea și care depinde numai de mine. Atât eu, cât și aparatul administrativ aflat sub conducerea mea vom urmări doar satisfacerea interesului comunității, iar deciziile administrative vor fi obiective, transparente și imparțiale.
În încheiere, vreau să vă împărtășesc un gând simplu, dar puternic – încrederea în noi înșine! Eu cred că există măreție în fiecare dintre noi și că avem potențialul de a realiza lucruri extraordinare.
Haideți să ne unim și să plantăm împreună sămânța încrederii în noi înșine. Împreună suntem mai puternici și putem face minuni! Vă mulțumesc pentru participare și vă doresc o după-amiază minunată!”
.

You May Also Like