PNL propune unul mai Breazu decât Dumbravă pentru Stoenești

Primarul comunei Stoenești, Gheorghe Dumbravă, a devenit, așa cum am scris-o și într-un articol trecut, pomul lăudat al administrației vâlcene. A obținut scoruri record pentru că a primit o enormă susținere politică. Au intrat bani cu nemiluita în Stoenești, aceștia neregăsindu-se, într-o mare măsură, în ceea ce trebuia să întoarcă administrația pentru localnici. Pentru că, în definitiv, ce trebuia să livreze primăria în schimbul acestor munți de bani publici? Bine public. Binele public se traduce în investiții, locuri de muncă bine plătite, infrastructură etc. Cât bine public a livrat traseistul politic Dumbravă? Mult mai puțin decât ar fi trebuit. PNL vine cu soluția pentru Stoenești în persoana lui Viorel Breazu. De ce este acesta un adversar periculos pentru Dumbravă? Pentru că îl cunoaște demult, pentru că i-a acordat girul și l-a susținut încă din 2012, de la începutul mandatelor celui supranumit Freddy. Iată o parte din programul candidatului PNL la funcția de primar al comunei Stoenești.

Prioritățile pentru Stoenești, Vâlcea, au în vedere interesele fundamentale ale locuitorilor. Sunt măsuri și direcții de acțiune normale și necesare pentru o viață decentă. Candidatura mea se bazează pe bun simț, respect și omenie. După atâția ani de subdezvoltare, este necesar ca și comunitatea noastră să beneficieze de o șansă reală de dezvoltare. De aceea, este necesar să avem la conducerea primăriei persoane integre și competente, capabile să administreze eficient resursele localității Stoenești. Vă prezint un program politic în care problemele cetățenilor și ale localității beneficiază de soluții clare și eficiente. Locuitorii din Stoenești, concetățenii mei, au nevoie de un primar activ și implicat, care să administreze eficient comuna așa cum ne-o dorim cu toții, deoarece funcția de primar conferă puterea reală de a aduce schimbări pozitive.
Educația de calitate este esențială pentru o societate dezvoltată deoarece contribuie la formarea și creșterea potențialului fiecărui individ, promovând competențele necesare pentru inovare, progres și participare activă în comunitate. Mă angajez să investesc cât mai mult posibil în educația copiilor din comună și să construiesc un program extins de Afterschool, oferind elevilor un mediu propice pentru a-și face temele și pentru a beneficia de o masă caldă. Educația trebuie să fie captivantă și adaptată cerințelor timpurilor moderne, atât pentru elevi, cât și pentru profesori. De aceea, digitalizarea școlară este necesară în comuna noastră. Este esențial să construim un dispensar medical modern, inclusiv un centru de permanență (cameră de gardă), pentru a asigura tratamente și servicii medicale la domiciliu pentru persoanele care nu se pot deplasa.
De asemenea, este important să înființăm un punct farmaceutic cu program prelungit. Îmi propun să inițiez o serie de măsuri pentru sprijinirea familiilor aflate în situații de vulnerabilitate. Acestea includ extinderea programului-pilot de masă caldă în școli, care va oferi gratuit mese tuturor copiilor provenind din familii cu venituri reduse, și subvenționarea prețurilor alimentelor pentru toți copiii prin intermediul alocației de hrană.

You May Also Like