BOMBĂ! Bogdan Berechet, șeful POLIȚIEI VÂLCEA

Decizie de ultima ora a conducerii MAI, care a dat ordin de a-l imputernici, incepand cu data de 20 octombrie a.c., pe comisarul de poliție Berechet Bogdan-Alexandru ca şef al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Functia este cu caracter temorar, dar important este ca Ilie Voica a fost dat la o parte.

Bogdan Berechet a venit la IPJ Vâlcea în luna aprilie a acestui an, el fiind anterior şeful Serviciului de Invetigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Argeş. La Vâlcea a venit însă pe postul de adjunct, în locul comisarului şef Dascălu. Acum, după aproximativ şase luni de la venirea sa, conducerea MAI a considerat că el este capabil să conducă IPJ Vâlcea. Trebuie să menţionăm că la Poliţia Vâlcea a fost până acum, de la ieşirea la pensie a lui Nicolae Sărdărescu, comisarul şef Ilie Voica, dar din postura de adjunct, el neprimind împuternicire pe post. Acum însă, IPJ Vâlcea are un nou şef, iar Voica rămâne tot adjunct.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “BOMBĂ! Bogdan Berechet, șeful POLIȚIEI VÂLCEA

  1. Un baiat de toata isprava si cu o mare doza de bun simt, cum rar gasesti in acest minister. Se pare ca IGPR-ul de cand a plecat Toba, a inceput sa mearga pe drumul cel bun…cel putin aceasta numire asta arata…

Comments are closed.