FOTO – Trafic infernal pe Valea Oltului

Inca de azi de dimineata, de cand s-a produs accidentul din apropiere de Viaductul Carligu Mic, traficul pe Valea Oltului este infernal. Blocajele le-au dat de cap soferilor, care, cu nervii intinsi la maximum, posteaza fotografii pe site-urile de socializare si aduc acuzatii grave autoritatilor care nu sunt capabile sa contruiasca o autostrada.

In jurul orei 17.30, se circula cu greutate la iesire din Caciulata, pe varianta de ocolire a statiunii Calimanesti, in zona Viaductului, iar cozile de masini se intind pe kilometri intregi si inspre Sibiu, pana dupa Brezoi. Asta in ciuda faptului ca InfoTrafic, din cadrul Politiei Romane, a anuntat inca de la ora 13.00 ca traficul se desfasoara normal pe Valea Oltului si ca cele sapte autovechiule, tirul si autocarul implicate in accident au fost indepartate de pe carosabil.

img_5281 Trafic blocat valea oltului img_5283 img_5284 Valea oltului trafic blocat 1

vom reveni cu amanunte…

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “FOTO – Trafic infernal pe Valea Oltului

  1. „Se circula normal da”…aseara am stat de la ora 18 pana la ora 20 sa trec…am prins coada de la Racovita….din cate am inteles prin statie in momentul cand am ajuns sa trec minunatul viaduct coada ajunsese pana la Tutulesti..Varianta Calimanestiului era blocata precum si orasul…RUSINE SA VA FIE CA VA BATETI JOC DE NOI SDI DEZINFORMATI OAMENII …InfoTrafic, din cadrul Politiei Romane!!!!

Comments are closed.