FOTO/VIDEO: Grădina ZOO din Râmnicu Vâlcea va fi una dintre cele mai frumoase din ţară. Lucrările de modernizare, aproape finalizate

Lucrările de modernizare ale Grădinii Zoologice din Râmnicu Vâlcea sunt aproape finalizate. Constructorul Loreman Laurenţiu Traşcă a venit cu un stil arhitectural nou, el fiind cunoscut pentru astfel de construcţii inedite în România.

Totul a ieşit superb până acum la ZOO Râmnicu Vâlcea, iar cu siguranţă atât copiii, cât şi adulţii vor fi încântaţi de adăpostul leilor, al lupilor sau al urşilor. Lucrările de investiţii au fost realizate la standarde înalte, fiind create habitate care să asigure condiţii bune animalelor aflate în captivitate.

De asemenea, a fost construită şi o fântână arteziană deosebită, care va crea o atmosferă frumoasă la ZOO Râmnicu Vâlcea, mai ales în perioada caldă a anului.

Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea funcţionează de  peste 40 de ani, iar aici vizitatorii pot vedea o mare varietate de animale care provin din zone precum America Centrala si de Sud, Europa dar si din Africa si Australia.

Mai sunt multe de făcut la ZOO Râmnicu Vâlcea şi cu siguranţă in investiţiile nu trebuie să se oprească aici.

FOTO/VIDEO: Laurenţiu Traşcă 

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like