Președintele CJ Vâlcea dezminte inepțiile politicianiste liberale

„Consiliul Județean Vâlcea nu are alte contracte cu presa decât cele pe care le stiți și pe sume publice uneori absolut modice! Toată activitatea CJ Vâlcea este sub semnul respectării legii! Și eu și institutia avem o relație corectă cu absolut toată presa locală!
Cineva care face un astfel de atac calomnios la persoana mea și la adresa ziariștilor doar pentru ca este protejat de imunitate, dă dovadă de imaturitate politică și de un comportament nedemn în relația cu cei pe care în opinia mea îi acuză nedrept! Oricine poate verifica sau solicita informații despre activitatea și alocările bugetare care apropo se fac în urma unor dezbateri și hotărâri în plenul ședințelor de Consiliu Județean unde sunt prezenți inclusiv reprezentanții PNL.
Nu mă voi lasa implicat niciodată într-un astfel de dialog pentru că eu cred că dezbaterea politică se face cu fapte nu cu jigniri.
Faptele și contractele semnate, lucrările aflate în derulare sau care vor fi recepționate sunt cele care prezintă realitatea și nu atacul la persoana mea sau a presei.
Cifrele momentului sunt clare și arată aproape 9.ooo miliarde lei vechi bani in contracte semnate și care se investesc și în curând vom depăși 10.ooo de miliarde de lei vechi. Pe verificate! Județul Vâlcea devine un șantier prin care facem lucrări de care vor beneficia cetățenii. PNL face declarații politice, practică un limbaj agresiv și nu este capabil sa gestioneze situația internă grea generată de liderii săi care se comportă în felul pe care îl vedeți.
În ceea ce mă privește, ca președinte al PSD Vâlcea și al CJ vă asigur că alături de colegii mei parlamentari, consilieri, structuri interne, primari și aliații noștri avem un singur obiectiv: NE ȚINEM DE CUVÂNT ȘI FACEM FAPTE BUNE PENTRU VÂLCENI!
Ca fost ziarist îmi exprim regretul pentru acest atac nemeritat la adresa presei vâlcene … atac venit din partea PNL și al liderului său!” – susține Constantin Rădulescu, președintele CJ și PSD Vâlcea.

 

N.B. Titlul aparține redacției!

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like