Nuică (AUR): ,,Vom ajunge să plătim cu cardul covrigii de Buzău?!”

Noul lider informal al partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Râmnicu Vâlcea este afaceristul Ionuț Nuică. Experiența în afaceri, unde coordonează activități de producție alimentară și horeca, dar și cea administrativă (trei mandate în Consiliul Municipal), îl fac să nu fie de acord cu măsurile luate de guvernul Marcel Ciolacu. 

,,De ce ni se interzice plata cu bani cash? Sau, ca să fiu mai precis, de ce se plafonează suma până la care putem folosi cash? Adică parlamentarii români, aleșii noștri, ridică lunar de la casieria Parlamentului bani cash. Bani mulți, echivalentul a zece mii de euro pentru fiecare parlamentar. Așa cum s-a dezbătut pe posturile naționale, se știe că banii provin direct de la BNR, proaspăt printați. Ca să nu acuzat de conspirații și naționalisme exagerate, fac apel la Banca Central Europeană. Oricine se uită pe site – ul ei poate vedea motivele pentru care trebuie să avem bani cash. Aceștia nu pot fi refuzați ca metodă de plată, îți asigură libertatea și autonomia, asigură incluziunea socială acolo unde nu există net sau tehnologie și, poate cel mai important, îți asigură intimitate. Unde vom ajunge, să plătim cu cardul covrigii de Buzău?!” a declarat Ionuț Nuică. 

Atacurile AUR la liderul guvernului PSD – PNL vin după ce acesta din urmă a trecut la măsuri fiscale restrictive pentru economia din România. 

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like