MIRCIA GUTĂU: „Nu voi da niciodată bani karatiștilor pe care PNL i-a dus în piata la București”

Schimb de replici interesant la ultima sedinta a Consiliului Local al municipiului Ramnicu Valcea intre primarul Mircia Gutau si alesul local PNL Grig Craciunescu. Acesta din urma a intervenit intr-o discutie privind alocarea de bani pentru diferite cluburi sportive din Ramnicu Valcea, acuzandu-l voalat pe edil ca da bani preferential, in timp karatiștii care aduc zeci de medalii din intreaga lume nu sunt finantati.

In replica, Mircia Gutau a sustinut ca acel club sportiv de karatiști la care se refera Grig Craciunescu a primit sprijin financiar de la Primaria Ramnicu Valcea, insa refuza sa dea bani acelor sportivi care ar fi fost dusi de PNL la proteste in Bucuresti.

„Nu voi da niciodata bani de la Primaria Ramnicu Valcea karatistilor pe care PNL i-a dus in piata la Bucuresti” – a spus Gutau.

Declaratia primarului este cu atat mai surprinzatoare cu cat, la protestele din luna februarie 2017, in presa centrala a aparut informatia conform careia „Codrin Ștefănescu le-ar fi cerut liderilor PSD din Vâlcea să caute 100 de tineri sportivi care să vină la București la o contramanifestație”.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.