Comisarul şef Răzvan Giuroiu a revenit în fruntea DGA Vâlcea

Începând de joi, 25 mai 2017, comisarul şef Răzvan Giuroiu a revenit în fruntea Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Vâlcea. Asta după ce i-a expirat împuternicirea de şase luni ca adjunct al Poliţiei Vâlcea, iar recent el a refuzat să-i mai fie prelungită.

După cum bine se ştie, postul de şef al DGA Vâlcea îi aparţine comisarului şef Răzvan Giuroiu, funcţia fiind ocupată prin concurs în urmă cu câţiva ani.

Cât despre IPJ Vâlcea, singurul care a mai rămas pe baricade la conducerea unităţii este comisarul şef Bogdan Berechet, care însă ocupă o funcţie de adjunct şi are atribuţii de inspector şef. Aşadar, funcţia de comandă la Poliţia Vâlcea rămâne în continuare vacantă după ieşirea la pensie a chestorului Stoica. Sigur, nu putem să nu menţionăm că, în ultima perioadă, s-a tot vehiculat o posibilă împuternicire pe postul de inspector şef a comisarului Ion Matei. Însă, aceste zvonuri nu s-au concretizat încă, iar din informaţiile pe care le avem se pare că ar fi ceva probleme la Bucureşti cu numirea comisarului Matei.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.