ZVONOTECA – 29 octombrie 2018 – VÂLCEA

• Chiar dacă fostul inginer al Gărzii Forestiere Vâlcea, Gabriel Ţolea (PNL), a câştigat alegerile pentru Primăria Malaia în 2016, nu el este cel care conduce comuna. ,,Hăţurile” în domeniul exploatărilor forestiere şi al relaţiilor cu alţi agenţi economici le ţine omul de afaceri Dumitru Păunescu, un îmbogăţit al Văii Lotrului. Nu doar în raport cu Primăria Păunescu are o relaţie dominantă, ci şi cu alte obşti din localitate (spre exemplu, Obştea Moliviş). Nişte detalii interesante, inclusiv publicarea unor cifre impresionante, îl paşte pe viitor pe Dumitru Păunescu, alintat de apropiaţi Miticuţă. Evident, alintul vine de la numele mic, nu de la ,,mititica”. Deşi…

• Ce faci când părinţii tăi nu mai au ce face cu banii?! Devii obraznic! Este cazul elevului Vlad Soare, fiul soţilor Soare (mama, director la Şcoala cu Ceas şi tatăl, profesor la Economic şi mare ,,absorbant” de proiecte europene). Clasele a IX-a şi a X-a le-a satisfăcut la Colegiul ,,Alexandru Lahovari”. Din motive pe care n-are sens să le comentăm public, Vlăduţ a fost transferat la Colegiul ,,Mircea cel Bătrân”. Şi pentru că părinţii au prins o adversitate pe fostul său liceu, puştiul a notat pe Google maps cu o singură stea reputata unitate de învăţământ din Râmnicu Vâlcea. Gest nu doar urât, mai ales mincinos, calificând public ,,Lahovari ca fiind ,,worst hight School” (adică cel mai rău liceu). Şi mai interesant este că răsfăţatul, altfel simpatic foc, scrie despre el pe contul de Facebook că este procuror general al DIICOT. Tare!

• Unii prind vechime în instituţiile în care activează, iar dacă au o funcţie apropiată de a şefului, trăiesc cu impresia că sunt succesori. Ca în monarhie! Este cazul arbitrului AJF Vâlcea care a intrat în ultimul an de mandat al lui Constantin Pintilie. După ce că mandatele acestuia au părut interminabile, echipa sa vrea să conducă şi după ce el se va retrage. Desigur, cu aceleaşi metode. Astfel, Daniel Demetrescu (zis Zăpadă), şeful Comisiei Judeţene de Arbitraj, se comportă ca şi cum i-ar lua locul lui Pintilie fără alegeri. Faptul că pleacă Pintilie, e bine. Faptul că unii încearcă perpetuarea metodelor sale de conducere, e foarte rău pentru fotbalul vâlcean.

 

Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului.

You May Also Like