FOTO. Bătrână din Vâlcea, bătută crunt de fiul ei. Poliția a emis ordin de protecție

Imagini cutremurătoare cu o bătrână bătută crunt de fiul ei au fost postate zilele trecute pe Facebook. Așa a aflat și Poliția Vâlcea despre femeia de 72 de ani, din comuna Păușești Măglași. Alecsandrina Ș. a fost lovită cu bestialitate de cel căreia i-a dat viață. Femeia a refuzat să meargă la spital sau să fie consultată de un medic de la Ambulanța Vâlcea, deși le-a mărturisit polițiștilor că are dureri mari și la spate din cauza loviturilor. Pentru a o proteja totuși de fiul ei, oamenii legii au emis un mandat de protecție.

„Polițiștii s-au deplasat imediat la locuința femeii, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În fapt, la data de 02 noiembrie a.c., pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bătrâna de 72 de ani, ar fi fost agresată de fiul său de 54 de ani. Bătrâna a refuzat deplasarea la o unitate spitalicească sau solicitarea unui echipaj medical.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, acesta fiind obligat să evacueze locuința comună și să păstreze distanța minimă de 50 de metri față de mama sa. De asemenea polițiștii au întocmit un dosar penal împotriva bărbatului pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie” – precizează IPJ Vâlcea.

sursa foto: Facebook

You May Also Like