VÂLCEA – STAREA DRUMURILOR: Cum se circulă în judeţul nostru…

Ninsorile au revenit în judeţul Vâlcea, în forţă. Autorităţile au acţionat rapid însă, încă din seara zilei de miercuri, 8 februarie 2017, şi pe parcursul nopţii şi, ca atare, în acest moment nu sunt drumuri judeţene blocate. Nicolae Vălimăreanu, directorul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Vâlcea, ne-a declarat că şi acum se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante în tot judeţul. „Noi suntem în teren încă de aseară (miercuri, 8 februarie – n.r.), de la ora 21.00 şi nu avem drumuri blocate. Şi în această dimineaţă acţionăm în toate zonele judeţului, din nord şi până în sud” – ne-a declarat directorul Vălimăreanu.

Pe drumurile naţionale se circulă în condiţii de iarnă, însă un singur drum este semnalizat ca fiind acoperit de un strat de zăpadă de 1-2 cm. Este vorba despre DN 7A, de la kilometrul 51+000 la kilometrul 86+601, de la Voineasa (Vâlcea) la limită cu judeţul Hunedoara.

În altă ordine de ideii, Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea a actionat în această dimineaţă cu 35 autoutilaje si a raspandit 336 tone material antiderapant pe DN 64 , DN 7 , DN 7A , DN 67 , DN 67B , DN 65C.

Vom reveni cu informaţii, în cazul în care apar evenimente pe şoselele judeţene sau naţionale din Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.