27 februarie 2023

Administrație publică locală eficientă la Budești

Comuna Budești, o localitate în plină dezvoltare și cu o administrație publică eficientă. Anul trecut, Budeștiul a avut venituri de peste peste 8 milioane de lei venituri, cu 2 milioane de lei în plus față de anul precedent și, astfel, reușind să fie una dintre cele mai bine cotate comuna din județ.

Administrația publică locală și-a făcut treaba cu prisosință până acum. În comuna Budești au fost finalizate foarte multe proiecte, iar alte investiții urmează a fi implementate în curând. Primarul Ion Vlădulescu a anunțat recent că prin intermediul a două proiecte se ca începe modernizarea reţelei de canalizare şi introducerea acesteia în satele în care nu există din comuna Budeşti.
Firma câştigătoare a licitaţiei pentru unul din proiecte va demara în curând lucrările. Proiectul prevede realizarea unui sistem în lungime de 8 km cu cămine de vizitare la 60 de metri o subtraversare a DN67 şi 8 subtraversări pe DN 7. Finanţarea este asigurată prin Programul Naţional “Anghel Saligny”.
Un al doilea proiect derulat prin operatorul regional APAVIL este încă în faza de licitaţie (oferte se pot depune până în 6 martie) şi va duce la realizarea reţelei în satele Bârseşti, Ruda şi Bercioiu. 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like