25 august 2021

Bazin de înot și parc de joacă pentru copii la Mihăești


Primăria Mihăești organizează, în zilele de 28 și 29 august 2021, Festivalul Peștelui. Vor fi invitați artiști de marcă printre care se numără Camara, Cream, Andrei Ștefănescu, Alb și Negru, dar și reprezentanții emisiunii Vatra Cântecelor Noastre de la Etno TV.

Proiectul este finanțat prin FLAG – Lotru Olt Mijlociu, în cadrul Programului Operational Pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020 ale Fondului European pentru pescuit și afaceri maritime 2014- 2020.

Demn de menționat este faptul că în cadrul aceluiași proiect vor fi finanțate și două obiective importante. Este vorba despre un parc de joacă, dar și un bazin de înot pentru copii.

“Parcul de joacă și bazinul de înot pentru copii vor fi construite în Negreni, într-un loc special amenajat în apropierea școlii. Toate documentele au fost depuse la Minister, iar în perioada următoare urmează ca proiectele de investiții să fie scoase la licitație. Atât parcul, cât și bazinul de înot vor avea ca tematică promovarea peștelui” – ne-a declarat primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like