Votați Biserica de lemn din satul Urși, comuna Popești. Link în articol…

“Haideți sa susținem România, votând Biserica de lemn din satul Ursi, comuna Popesti, județul Vâlcea pentru Premiul European pentru Patrimoniu Europa Noastră 2021!” – este îndemnul primăriței din comuna Popești, Aurora Măgura.

Biserica de lemn din satul Urși, comuna Popești, județul Vâlcea, este un monument istoric special datat din sec. XVIII. Este o adevărată bijuterie arhitecturală, veche de sute de ani, iar anul acesta această biserică unică se află printre câștigătoarele ediției 2021 a Premiilor Europene pentru Patrimoniu, anunță Comisia Europeană și Europa Nostra.

Proiectul de conservare a bisericii de lemn din satul Urşi se numără printre câștigătoarele Premiilor Europene pentru Patrimoniu/ Premiilor Europa Nostra 2021, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene.

Acum, vâlcenii sunt îndemnați să voteze pentru a decide către cine va merge Premiul Publicului din acest an, câștigătorul urmând a fi anunțat la ceremonia de decernare a premiilor europene pentru patrimoniu, ce va avea loc în toamna acestui an. Cu această ocazie vor fi prezentați publicului și laureații Marelui Premiu, fiecare dintre ei urmând să primească un premiu în valoare de 10.000 EUR.

Așadar, haideți să votăm Biserica de lemn din satul Urși și să facem Vâlcea cunoscută în lume:

https://vote.europanostra.org

Pentru a fi valabil votul, trebuie să votați pentru 3 proiecte. Primul proiect votat va primi 3 puncte ,al doilea 2 puncte și al treilea un punct.

loading...

You May Also Like