Buget mic la Șirineasa, însă primarul Streinu are planuri mari


Buget mic, speranțe mari la Șirineasa. Primarul Ion Bebe Streinu, un edil ambițios, și-a propus să realizeze mai multe proiecte importante în acest an. Fondurile sunt însă insuficiente, banii alocați de guvernanți pentru comuna Șirineasa nu ajung pentru investiții. Primarul Streinu a depus însă o serie de proiecte la Compania Națională de Investiții (CNI) și speră să obțină finanțare măcar pentru o parte din ele.

“Bugetul anul acesta este auster… slăbuț. Asta și pentru că la capitolul indemnizaţii ale persoanelor cu dizabilităţi şi însoţitorilor acestora avem mai puţin cu 81 de mii de lei. Și nu avem asigurată nici norma de hrană. Prin urmare, avem cu 140 de mii de lei mai puţin la acest capitol faţă de anul trecut. 
Nu renunț însă la investiții. Vreau să vă spun că suntem pe lista de sinteză CNI cu o serie de proiecte. Unul este reabilitarea pe interior a dispensarului medical şi dotarea acestuia cu echipamentele şi aparatura necesară, dar şi cu asfaltarea unor drumuri de interes local. Vorbesc despre asfaltarea a patru uliţe: Olteanu, Dudărie, Condoiu (în Ciorăşti) şi uliţa Cătăneşti, din Slăviteşti. Mă mulțumesc și finanțarea pentru jumătate din aceste obiective” – susține primarul comunei Șirineasa, Ion Bebe Streinu.

loading...

You May Also Like