Cadouri de Crăciun pentru copiii din Scundu, din partea administrației publice locale

Și anul acesta, Primăria Scundu pregătește cadouri dulci de Crăciun pentru preșcolarii și elevii din comună. Ca și-n alți ani, Moșul va fi darnic.

Primarul Mihai Blejan a făcut deja achizițiile pentru cadourile celor 100 de copii din comuna Scundu. Astfel, fiecare copil va primi 11 produse ambalate individual și fructe care vor fi cumpărate de primărie în apropierea serbării pomului de iarnă. “Avem speranța că aceste mici daruri vor fi pe placul lor, să se bucure de ele și să aibă parte de Sărbători fericite alături de familii și cei dragi!“, spune primarul Mihai Blejan.

După cum bine se știe, la Scundu se pune mare preț pe educație, elevii fiind stimulați prin diferite metode pentru a merge la școală și a face performanță. Pe lângă condițiile optime din unitățile de învățământ oferite de administrația publică locală , ei bine copiii sunt stimulați să frecventeze școala și prin oferirea unei mese calde pe zi. Primăria Scundu, în colaborare cu Fundația World Vision România, oferă, prin intermediul proiectului „Pâine și Mâine”, o masă caldă școlarilor din ciclul primar. Astfel, printr-o firmă de catering specializată, copiii beneficiază de o masă constând în felul întâi și felul doi.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like