Camerele de anchetă de la Poliţia Vâlcea, dotate cu sisteme de înregistrare audio-video

Un ultim raport al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, efectuat pe trimestrul II al anului 2017, arată că unitatea vâlceanp a primit credite bugetare totale în valoare de 14.561.170 lei. De altfel, conducerea inspectoratului a solicitat şi fonduri suplimentare pentru efectuarea de reparaţii curente de 15 posturi de poliţie din judeţ, dar şi la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Cea mai interesanta investiţie a fost însă la camerele de anchetă ale IPJ Vâlcea, care spre surprinderea multora, în anul 2017, nu erau echipate cu sisteme de înregistrare audio-video. Ei bine, în sfârşit s-a realizat acest lucru, iar conducerea IPJ Vâlcea a menţionat în raport că “s-a reuşit echiparea camerelor de anchetă cu sisteme de înregistrare audio-video şi prelucrare documente, în conformitate cu prevederile Codului de Procedură Penală”.

Şi cu parcul auto s-au cheltuit sume din bugetul alocat inspectoratului de la Vâlcea. Din cele 258 de autovehicule care sunt în exploatare la Poliţia Vâlcea, pentru 20 au fost făcute inspecţii tehnice periodice, iar 65 de vehicule au avut nevoie de reparaţii curente şi revizii tehnice.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.