DECIZII. Inspectori şcolari noi la ISJ Vâlcea…

Începând de vineri, 31 august 2017, din echipa de inspectori şcolari ai Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea vor mai face parte două cadre didactice. Este vorba despre inspectori noi la disciplinele Limba română şi Matematică, acolo unde posturile au rămas vacante după ce foştii inspectori au câştigat, în urma concursurilor, funcţii de director la anumite şcoli din judeţ (Duţă Mihaela, cea care a fost până acum inspector de Matematică a promovat interviul pentru postul de director al Şcolii Gimnaziale Grigore Mihăescu Vlădeşti, în timp ce Daniela Buşuroi, cea care era interimar la disciplina Limba Română a câştigat concursul pentru un post de director adjunct la Şcoala Nr. 13 din Râmnicu Vâlcea).

Astfel, în cadrul Consiliului de Administraţie al ISJ Vâlcea au fost propuşi şi aprobaţi doi noi inspectori şcolari cu delegaţie: Adriana Tăbăcuţu – pentru postul de inspector şcolar de Limba Română şi Claudia Armăşescu – Diaconescu pentru postul de inspector şcolar de Matematică.

Trebuie să precizăm că Adriana Tăbăcuţu este profesor de Limba română la Şcoala Gimnazială Armăşeşti (Cernişoara), iar Claudia Armăşescu – Diaconescu este profesor de Matematică la Liceul de Arte din Râmnicu Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “DECIZII. Inspectori şcolari noi la ISJ Vâlcea…

  1. D-na prof. Tăbăcuțu este un profesor si un om extraordinar . Felicitari mult stimata d-na profesoară pentru noua funcție și cu siguranța cel mai mult o sã aibă de câstigat invațamântul vâlcean . Cu multe felicitari de la o mai veche cunostinta a d-voastra din ” Băile Herculane ” .

Comments are closed.