20 februarie 2017

Centrul de la Măciuca va fi racordat la reţeaua de alimentare cu apă a comunei

COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 20 februarie 2017, la sediul Primăriei Măciuca, a avut loc o întâlnire între Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, directorul S.C. APAVIL S.A. şi primarul Mugurel Mărcoianu, prilej cu care s-a discutat despre posibilitatea racordării CRRN Măciuca la reţeaua de apă potabilă a localităţii.

În urma discuţiilor, s-a ajuns la concluzia că, după preluarea, de către S.C. APAVIL S.A. a sistemului de alimentare cu apă al localităţii Măciuca, se va racorda la acesta şi CRRN Măciuca.

Până atunci, însă, vor fi luate măsuri de îmbunătăţire a alimentării cu apă a acestei instituţii din sursele proprii, prin demararea unor lucrări de redimensionare şi denisipare a puţurilor existente.

„În condiţiile financiare nu tocmai încurajatoare, cu sprijinul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Vâlcea, se fac, în fiecare zi, paşi pentru ca de la CRRN Măciuca să vină şi veşti bune.

Ne dorim asta, deoarece, la Centrul de la Măciuca avem atât beneficiari cu probleme deosebite, cât şi peste 70 de angajaţi care îşi câştigă existenţa îngrijindu-i, iar soarta lor nu ne este deloc indiferentă.

Sunt convins că vom rezolva, în condiţiile legii, într-un interval de timp rezonabil, problema cu racordarea la reţeaua comunei, iar până atunci lucrăm la documentaţia unui proiect cu finanţare europeană şi cofinanţare 2%, prin care ne-am propus să reabilităm şi să dotăm această instituţie aflată în coordonarea DGASPC Vâlcea” susţine Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.

Râmnicu Vâlcea

20.02.2017

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.