CONCURS: Administratia Nationala a Rezervelor de Stat cauta director la Vâlcea

Postul de director executiv al Unitatii Teritoriale 135, din localitatea Daesti – judetul Valcea – din cadrul Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciala, este in acest moment vacant, iar Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a anuntat ca scoate aceasta functie la concurs.

Concursul va avea loc pe data de 08 august 2016, ora 10:00, atunci cand se va sustine proba scrisă, ulterior urmand a se anunta si data la care se va tine interviul. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul ANFP în termen de 20 zile.
„Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în: ramura de ştiinţă inginerie geologică, mine, petrol şi gaze – domeniul de licenţă mine petrol şi gaze; ramura de ştiinţă inginerie civilă – domeniul de licenţă inginerie civilă sau ingineria instalaţiilor; ramura de ştiinţă inginerie electrică, electronică şi telecomunicaţii – domeniul de licenţă inginerie electrică;ramura de ştiinţă inginerie mecanică, mecatronică, inginerie industrială şi management – domeniul de licenţă inginerie mecanică; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani;
pentru candidatul admis în urma concursului se va solicita eliberarea autorizaţiei de acces la informaţii clasificate de nivel minim <secret>” – se arata in anuntul ANFP.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.