Controale la centrele de plasament din Râmnicu Vâlcea. Vezi ce au descoperit polițiștii…

In noaptea de sambata spre duminica, 24/25 septembrie 2016, poliţiştii Compartimentului Sisteme de Securitate au mers in 30 de unitati asigurate cu paza umana din Ramnicu Valcea si au verificat modul de executare a serviciului de către personalul de pază.
Printre unitatile verificate s-au numarat si centrele de plasament de pe raza municipiului, acolo unde sunt frecvent tot felul de probleme.
Acţiunea a avut ca scop verificarea modului de asigurare contra efracţiei a unităţilor, a respectării prevederilor planului de paza, a modului de executare a serviciului de
către agenţii de securitate, cunoaşterea sarcinilor de serviciu din consemnul particular şi a modului de intervenţie în cazul unui incident în obiectivul păzit.
Astfel, au fost depistaţi 5 agenţi de securitate care executau serviciul in mod necorespunzător, fapt pentru care se va lua măsura sancţionării contravenţionale cu amenda cuprinsă între 100-300 de lei conform art. 58 şi 59 din Legea 333/2003 rep. S-a stabilit şi faptul că o societate de pază nu efectuează controlul dispozitivului de pază şi nu a constituit ecusoanele de identificare conform conform prevederilor legale.
Toţi agenţii de securitate verificaţi, au fost reinstruiţi cu privire la modul de executare a serviciului de paza, precum şi cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment în obiectivul păzit.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.