9 decembrie 2016

FOTO – APEL UMANITAR: 20 de familii din Râmnicu Vâlcea trăiesc în condiții inumane

O tanara din Ramnicu Valcea face un apel pe reteaua de socializare Facebook, cerand ajutorul valcenilor pentru 20 de familii din municipiul Ramnicu Valcea, mai exact din Raureni. Aceste familii, care au in componenta lor foarte multi copii, traiesc in conditii greu de imaginat, iar multi dintre micuti au probleme de sanatate. Stau in case neincalzite, nu au mancare, nu au medicamente, nu au haine, iar copiii sunt condamnati la analfabetism.

„Eu, impreuna cu alti colegi facem un apel disperat la voi pentru următorul caz. Avem nevoie de ajutor!

In localitatea Râureni, componentă a municipiului Râmnicu Vâlcea, se află 25 de familii, dintre care 30 copii, iar restul adulti care trăiesc într-un mediu groaznic, respectiv niste clădiri părăsite, acolo unde nu au condiții. Mulți dintre copiii de acolo nu sunt la grădiniță sau școală deoarece situația financiară nu le permite, iar acest lucru este cel mai important, faptul că nu au drept la educație, aspect ce este strigător la cer. Pe lângă asta, nu au ce mânca deoarece mulți dintre părinți sunt refuzați la locurile de muncă solicitate, iar altora sănătatea nu le permite. Ei trăiesc din <mila> oamenilor . Mulți dintre copii sunt bolnavi, fie sunt răciți, unul dintre copii are probleme cu vederea, aspect ce trebuie reglat doar cu ochelari de vedere, însă părinții nu își pot permite nici să trăiască de pe o zi pe alta. Condițiile de trai sunt nefaste.
Facem apel disperat la dumneavoastra, la mediatizarea acestui caz deoarece este inuman ca niște oameni să trăiască in condițiile acestea. Consider ca ajutorul acesta o sa le schimbe viața în bine și le va deschide porțile spre un viitor mai bun” – este apelul Adelinei Elena.
Daca doriti sa ii ajutati pe acesti copii, o puteti contacta pe Adelina Elena pe pagina ei de Facebook. Cu totii putem fi solidari si umanitari! Dati o mana de ajutor!

img_6460 img_6461 img_6462 img_6463

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.