DOSARE PENALE deschise la VÂLCEA în CAMPANIA ELECTORALĂ. Vezi ce spune ministrul de Interne!

 

O ultimă statistică prezentată de ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, arată că în această campanie electorală pentru alegerile parlamentare au fost deschise 35 de dosare penale, dintre care 21 pentru coruperea alegătorului. Mai mult, au fost amendate 164 de persoane, în condiţiile în care, în perioada 11 noiembrie – 8 decembrie, au fost înregistrate 308 sesizări, dintre care 26 nu s-au confirmat, 29 au fost transmise pentru soluţionare către Autoritatea Electorală Permanentă şi una către un Birou Electoral Judeţean.

Ei bine, ministrul de Interne susţine că astfel sesizări au fost şi în judeţul Vâlcea, fiind deschise dosare penale ce sunt în curs de investigare.

„În această cifră (privind numărul de dosare penale deschise – n.r.) sunt incluse şi acele dosare la care s-a făcut referire în spaţiul public de către diverşi factori politici, care au văzut şi au exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care Ministerul urmăreşte aceste sesizări. Dau toate asigurările că nu a existat sesizare în această perioadă a campaniei electorale care să nu fie urmărită, conform legii, de către structurile Ministerului de Interne. Toate referirile făcute în spaţiul public, în judeţul Arad ultima făcută, şi cele referitoare la situaţii asemănătoare din judeţele Dâmboviţa, Teleorman, Vâlcea, toate aceste sesizări au fost înregistrate şi urmate de deschiderea unor dosare penale care sunt acum în curs de investigare de către procurorii competenţi” – a spus Tudorache.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.