FOTO. Primăria Galicea, proiecte importante de infrastructură în comună

25 de milioane de lei se vor investi în comuna Galicea pentru două proiecte importante aprobate pe Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Cele două proiecte majore din Galicea, ce vor fi implementate în comună, vor contribui cu siguranță la îmbunătățirea condițiilor de viaţă în localitate. Este vorba despre ”Înființare sistem de canalizare în satele Bratia din Vale, Cocoru și înființare stație de epurare pentru satele Cremenari, Bratia din Deal, Bratia din Vale și Cocoru din comuna Galicea”, dar și despre asfaltarea a circa 7,3 kilometri de drumuri comunale. Ei bine, zilele trecute, primarul Alexandru Florin Mărăcine a anunțat că deja s-a turnat primul strat de asft pe un drum important din comună, iar lucrările continuă.

“Din ciclul <Să mai arătam și din ce facem… pentru că facem! Am finalizat așternerea primului strat de asfalt pe drumul ce face legătura între satele Bratia Deal și Dealu Mare (2,6 km). Proiect, Anghel Saligny. În timp ce alții arunca cu noroi, noi le răspundem prin fapte! PS: Promisiune îndeplinită, Mihai Udeanu!” – susține primarul Mărăcine pe pagina sa de socializare.

În comuna Galicea, deși nu este an electoral, campania electorală a început pentru unii dintre contracandidații primarului. Însă, oricât s-ar încerca discreditarea edilului șef Alexandru Florin Mărăcine, adevărul este că la Galicea lucrurile se miscă bine, se implementează proiecte peste proiecte, iar comuna este gospodărită exemplar.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like