ATENȚIE! Se oprește apa potabilă pe două străzi din Râmnicu Vâlcea

Având în vedre necesitatea executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă pe conducta de distribuție din PE D400mm de pe Bd. Nicolae Bălcescu, în data de 26. 09. 2023,  între orele 800 – 1700se  va  întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii  existenți în  Râmnicu  Vâlcea, pe strada Remus Bellu (Spitalul de Obstetrică și Ginecologie, Sediu Apele Romane, Agentia Mediu, bloc O1, bloc O2, bloc Stefiris SRL) și pe Bulevardul Nicolae Bălcescu (Sediu Shopping City Râmnicu Vâlcea, S.C. Agrodor SRL, SC Valoris SRL, SC Rotact SRL, SC RoTrans SRL și imobile).   

Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societății (tel. 0350 802 160), confirmate de specialiștii societății noastre.

Mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

You May Also Like