1 noiembrie 2023

FOTO. Se modernizează drumul către viitorul THERME Olănești!

Peste 13 milioane de lei se vor investi pentru modernizarea infrastructurii rutiere din orașul Băile Olănești. Este vorba despre un proiect ce cuprinde modernizarea a trei străzi: strada Glodeanu, strada Mihai Eminescu, dar și strada Comanca. Acest ultim drum este cel care asigură accesul către viitorul proiect pe care administrația publică locală, în parteneriat cu administrația locală, îl plănuiesc: Therme Olănești. Prin proiect se va reabilita și podul aflat pe această stradă.

Primarul Sorin Vasilache a semnat, alături de constructor, contractul de proiectare și execuție pentru realizarea acestor lucrări, finanțate prin PNI Anghel Saligny.

“M-am bucurat să fiu prezent la acest eveniment important pentru administrația locală și pentru vâlcenii din Băile Olănești. Îl felicit pe domnul primar Sorin Vasilache pentru tot BINELE pe care îl face pentru această frumoasă localitate și îl asigur de tot sprijinul meu în continuare. În scurt timp, vom veni cu vești noi despre stadiul proiectelor pe care le avem în parteneriat, fiindcă avem proiecte atractive, atât pentru localnici, cât și pentru cei care aleg să viziteze stațiunea Băile Olănești” – precizează președintele Consiliului Județean Vâlcea.

You May Also Like