1 noiembrie 2023

Vino la Nurvil și descoperă noile modele Audi Q5 Adventure SUV și Audi Q5 Sportback, cu preț de la 48,500 € cu TVA

Audi Q5 a primit în 2008 și în 2017 una dintre cele mai renumite distincții din branșa auto: Volanul de Aur. Intrat în 2008 pe piață, SUV-ul fost între timp optimizat, fiind însoțitorul ideal în viața de zi cu zi, pentru clienții tineri, precum și pentru cei de generație mai avansată. În continuare vă prezentăm specificațiile tehnice ale modelului Audi Q5, precum și detalii privind variantele disponibile.

În ce variante puteți comanda Audi Q5?

Audi oferă în prezent diferite variante ale modelului Q5. Acestea se diferențiază prin caroserie, scopurile de utilizare și grupurile de clienți cărora li se adresează.

1.Audi Q5 – SUV-ul emblematic

Audi Q5 este un reper în clasa SUV-urilor de clasa medie. Printre caracteristicile sale distinctive se numără performanțele dinamice avansate și simbioza optimă dintre sportivitate și utilitatea practică în cotidian. Mașina este ideală atât pentru excursiile în zone mai izolate, cât și pentru a merge în excursii sau la cumpărături în zonele urbane.

2.Audi Q5 TFSI e – sistem avansat de propulsieîn ton cu vremurile

Combinația de motor electric puternic și motor cu ardere internă vă garantează o putere de accelerație similară cu cea a automobilelor 100% electrice. Grație funcției de recuperare, Audi Q5 TFSI e are capacitatea de a regenera energie în mers. Astfel bateria are autonomie mai mare și dumneavoastră vă puteți bucura de călătorii mai lungi. Autonomia electrică este suficientă pentru până la 62 kilometri. Iar la drum lung vă susține și motorul TFSI. TFSI este acronimul pentru Turbocharged Fuel Stratified Injection și se referă la motoarele Audi turbo supraalimentate pe benzină.

3.Audi Q5 Sportback TFSI e – SUV-ul premium învariantă hibridă plug-in

Designul specific de coupe rămâne vizibil si la Audi Q5 SportbackTFSI. Puteți comuta oricând modelul acesta hibrid plug-in în modul electric de propulsie. Astfel veți putea conduce silențios și fără emisii. Audi vă oferă si o gamă variată de sisteme de încărcare pentru acasă, astfel încât să porniți mereu la drum cu nivelul optim de energie.

4.Audi SQ5 – atletul de performanță

Versiunea Audi SQ5 este varianta sport a modelului Audi Q5 și a fost introdusă pe piață în 2012, bucurându-se imediat de mare popularitate. SQ5 are nevoie de doar 5,1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, având sub capotă 341 CP. Transmisia Tiptronic cu 8 trepte introduce varietate în experiențele dinamice de la volan, pe care le veți struni fără ezitare, cu volanul Sport multifunctional cu 3 spite, îmbrăcat în piele. O altă componentă esențială a acestor experiențe speciale este actuatorul de sunet (disponibil și pentru SQ5 Sportback). Acesta accentuează densitatea sunetului motorului V6 și poate fi mai accentuat sau mai estompat, în funcție de modul de condus.

5.Audi SQ5 Sportback: modelul din vârful gamei

În vârful gamei Q5 este situat modelul Audi SQ5 Sportback. Motorul puternic V6 TDI și sistemul de tracțiune integrală permanentă quattro garantează plăcerea pură a condusului, în condiții de siguranță maximă. În acest sens acționează și diferențialul sport, ce direcționează cuplul spre roata aflată pe exteriorul virajului, ceea ce amplifică și mai mult distracția la volan. Iar caracterul de sportiv al acestei mașinii este evident și în designul său atractiv: eleronul S și linia de coupe a plafonului au grijă ca SQ5 Sportback să fie un automobil inconfundabil.

Notă: TDI este acronimul pentru Turbocharged Diesel Injection. Motoarele acestea diesel dispun de injecție directă și de turbosuflantă.

Calea spre mașina visurilor dumneavoastră

Gama Q5 este compusă din automobile premium, ce satisfac toate cerințele și preferințele. Configuratorul Audi vă dă posibilitatea de a configura automobilul dumneavoastră Audi preferat, ajungând astfel mai aproape de clipa în care veți urca la volanul mașinii visurilor dumneavoastră. Vă vor fi afișate automobilele cu dotări similare, aflate în stoc. Împreună vom găsi soluția personalizată optimă pentru dumneavoastră, din toate punctele de vedere.

Afla mai multe detalii despre modelele Q5 aici – https://q5.audi.ro/

Configureaza modelul asa cum vrei aici –  https://s9.ro/1wll

Pentru mai multe detalii sau o oferte personalizata ne puteți contacta la: 

Nurvil Audi Rm. Vâlcea                                      
Tel. 0250 703 600

Str. Ștrandului 52A                                            
audi-sales@nurvil.ro

You May Also Like