Investiție de aproape 1 milion de lei la Bujoreni. Iluminatul public va fi modernizat

Un nou proiect va fi implementat în comuna Bujoreni, acolo unde primarul Gheorghe Gîngu face o treabă de excepție. Perseverent și implicat, edilul – șef își dezvoltă comunitatea așa cum știe el mai bine, identificând cele mai avantajoase soluții de finanțare a proiectelor și soluționând treptat toate problemele cu care se confruntă localitatea. Acum, primarul Gheorghe Gîngu anunță că un nou proiect al său a fost aprobat, iar investiția va începe în curând. Este vorba despre iluminatul public stradal, ce va fi modernizat.

“Un nou proiect aprobat pentru comuna Bujoreni. Este vorba despre creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, proiecte finanțat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), ce a primit aprobarea spre finanțare.

O investiție de aproape 1 milion de lei, care va crește gradul de confort și siguranță pe străzile comunei Bujoreni. Clasicul iluminat stradal, mare consumator de energie electrică, va fi înlocuit cu unul modern, mult mai economic și mai eficient. Vom face economii la bugetul local, în condițiile în care, la ora actuală, facturile la curent sunt destul de mari. 

Așadar, proiectul ce va fi implementat în următoarea perioadă va consta în montarea a 206 corpuri de iluminat LED cu eficiență ridicată și care îndeplinesc cele mai înalte criterii de economisire și de iluminat. 

Proiectul mai presupune un audit energetic, proiectare, asistență tehnică, consultanță, achiziționarea și instalarea sistemului de iluminat complet echipat cu dimare și telegestiune pentru cele 206 lămpi, precum și informare publicitară” – spune primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like