Lucrări importante în Drăgășani: asfaltări de drumuri și extinderea iluminatului public

/

Zona Cărămizari, Dealul Viilor (zonă turistică), zona Stadionului, centura municipiului și strada Kogălniceanu din municipiul Drăgășani vor beneficia de lucrări de extindere a rețelei de iluminat public. Investițiile din oraș se ridică la circa 2,3 milioane de lei, sumele fiind asigurate din bugetul local.

“Avem în plan mai multe lucrări în municipiu. Momentan suntem în faza de achiziție pentru proiectele de asfaltări. Avem străzi care necesită să fie modernizate. De asemenea, o altă investiție importantă este cea de extindere a iluminatului public, pentru că s-au extins casele și automat trebuie făcută și rețeaua de iluminat public. În unele zone urmează să facem procedurile de achiziție și apoi începem execuția. Zic eu că până vine toamna vom și finaliza. Sunt zone însă unde se lucrează deja. Spre exemplu pe centura municipiului, acolo unde avem iluminat public doar pe aproximativ 2,5 kilometri din 6 kilometri. La finalul proiectului, vom avea iluminat public peste tot. La fel și pe Dealul Viilor, pentru că este zonă turistică. La final, vom avea o rețea de iluminat public în Drăgășani extinsă cu 8 kilometri” – susține primarul municipiului Cristian Nedelcu.

Edilul – șef din Drăgășani susține că în municipiu se execută, în această vară, lucrări diverse de reparații, iar pentru a face economie se lucrează cu DADP-ul.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like