16 noiembrie 2022

Noi lucrări la dispensarul din comuna Șirineasa

Cu fonduri de la bugetul local și cu eforturi mari, Primăria Șirineasa a reușit să reabiliteze exteriorul dispensarului uman din localitate. S-au făcut lucrări la acoperișul care era într-o avansată stare de degradare și s-a realizat izolarea termică a clădirii. De asemenea, s-au înlocuit ușile și geamurile cu unele noi și moderne. Acum, primarul Ion Bebe Streinu anunță că a alocat fonduri pentru modernizarea interiorului clădirii. Toate cabinetele medicale vor fi modernizate, iar instalațiile electrice, termice și sanitare vor fi schimbate. Edilul – șef mai are în vizor și dotarea dispensarului uman cu aparatură medicală de ultimă generație.

“Am dat acoperișul jos în totalitate și l-am schimbat cu unul nou, am făcut termoizolația, am schimbat toată tocăria pe exterior și am zis că, în funcție de fonduri, vom continua să modernizăm interiorul dispensarului. Anul trecut nu am avut bani suficienți, dar anul acesta am găsit fonduri la bugetul local și am alocat o sumă de aproximativ 2 miliarde. Ne vom apuca de modernizare de la etaj în jos, pentru că nu are sens să fac parterul și apoi să murdărim când facem la etaj” – spune primarul Ion Bebe Streinu.

De asemenea, va fi amenajată o locuință de serviciu pentru medicul de familie care acordă îngrijiri medicale în comuna Șirineasa.

“Am avut probleme cu cabinetul medical, după decesul medicului de familie. Aproape două luni am rămas descoperiți și s-au creat și atunci o serie de scandaluri de către unele persoane <bine intenționate> din comună. Eu mi-am văzut de treabă, am umblat peste tot și am rezolvat problema. Acum avem un medic de familie care stă cu chirie în comună și de aceea la etajul dispensarului vom face un apartament pentru locuit. Este medic din Craiova și omul stă în condiții nu foarte bune” – mai declară edilul – șef din Șirineasa.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like