Postul de director la Evidenţa Populaţiei Vâlcea a fost scos, din nou, la concurs

 

Postul de director executiv la Evidenţa Populaţiei Vâlcea a fost scos, din nou, la concurs, după ce actualul director interimar – liberala Mihaela Brănescu – nu a promovat examenul în urmă cu câteva luni. Sigur, este de înţeles, pentru că Mihaela Brănescu este de profesie asistent medical, ea ocupând pentru scurt timp şi postul de director executiv al DSP Vâlcea. De altfel, atât la DSP, cât şi la Evidenţa Populaţiei, Mihaela Brănescu a fost propulsată în funcţii pe criterii politice.

Reamintim că postul de şef la Evidenţa Populaţiei Vâlcea a rămas vacant după ce fostul director, comisarul Ilie Ciontu, a fost trimis în judecată (între timp a fost şi condamnat), după ce a fost prins beat la volan, iar ulterior a refuzat prelevarea de probe biologice, aşa cum prevede legea.

Revenind la organizarea concursului, proba scrisă urmează să aibă loc pe data de 23 august 2016, ora 10:00, iar interviul va fi anunţat la o dată ulterioară. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul ANFP în termen de 20 zile.

Iată care sunt condiţiile de participare: „Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 3 ani; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată”.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.