29 august 2016

Preşedintele CJ Vâlcea a descoperit deficienţe grave la centrele din Măciuca şi Zătreni

 

Costi Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, este pus pe treabă. La începutul lunii august el a luat la „purecat” centrele sociale din judeţ, cele aflate în subordinea DGASPC Vâlcea. Însoţit de specialişti din instituţie, şeful judeţului a analizat situaţia Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca, dar şi cea a Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Zătreni. Cu această ocazie, preşedintele CJ a constatat mai multe deficienţe grave, urmând să impună luare unor măsuri drastice.

„Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca funcţionează cu un număr de 13 asistenţi medicali, 9 infirmiere şi 2 îngrijitori, în cadrul acestei unităţi fiind internaţi 97 de beneficiari. Pe durata vizitei au fost constatate mai multe deficienţe, care urmează să fie analizate de către conducerea CJ Vâlcea şi luate măsuri, în conformitate cu prevederile legale.

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Zătreni – Situaţia în acest centru este una aparte, întrucât neregulile constatate de către preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi de către delegaţia ce l-a însoţit au fost unele grave, ce impun luarea de măsuri adecvate, în conformitate cu prevederile legale aplicabile” – se specifică în informarea lunară ce va fi prezentată în cadrul şedinţei ordinare.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.