Primarul din Budești: “Un sens giratoriu ar fi foarte util pentru comunitatea noastră”

Pentru a fluidiza traficul de pe raza comunei și pentru a ușura circulația spre municipiul Râmnicu Vâlcea, primarul localității Budești, Ion Vlădulescu, încearcă să identifice soluții cât mai accesibile. Una din soluții a fost realizarea unei noi căi de acces, care scurtează distanța dintre Râmnic și Budești. Proiectul a fost finalizat, însă edilul crede că ar mai fi necesare și alte investiții. Spre exemplu, accesul spre DN 7 va fi mult mai uşor dacă CNAIR ar construi cât mai repede un sens giratoriu la PECO Boromir în intersecţia cu DN 7 (pe DN 7, la intersecţia cu DN 67, pe raza comunei Budeşti).

“La nivelul Companiei Naționale de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră există o discuție referitoare la realizarea unui sens giratoriu pe raza comunei Budești. Deocamdată investiția este blocată, dar eu sper ca să treacă peste această situație și să se finalizeze procedura de licitație. Montarea acestui sens giratoriu este foarte utilă pentru comunitatea noastră” – susține primarul Ion Vlădulescu.

Primăria Budeşti continuă şi în acest an să investească în dezvoltarea infrastructurii deoarece administraţia locală anticipează o creştere a locuitorilor comunei.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like