Primarul din Scundu vrea să atragă investitori în comună

/


Obiectivul major al primarului din Scundu, Mihăiță Blejan, este acela de a moderniza toate drumurile de interes local din comună. Încă din 2019 s-au depus proiecte și se încearcă obținerea de fonduri, însă acum, actuala conducere a UAT Scundu nu mai este dispusă să aștepte în zadar, ci încearcă alte variante. Primarul Mihăiță Blejan a depus deja spre finanțare, prin programul național ”Anghel Saligny”, un proiect. Acesta are toate șansele să fie declarat eligibil, iar în acest fel 8,5 kilometri de drumuri comunale vor fi modernizate.

“Este normal ca toți cetățenii să își dorească o infrastructură modernă, drumuri asfaltate, gaze, apă și canalizare. Tocmai de aceea, pentru mine realizarea acestor lucruri a devenit o prioritate. Aștept cu nerăbdare programul național <Anghel Saligny>, dar și celelalte programe cu finanțare guvernamentală. Voi depune proiecte pentru obținerea finanțării pentru modernizarea tuturor drumurilor, introducerea rețelei de apă și canalizare, precum și pentru modernizarea școlii și a căminului cultural” – susține primarul Mihăiță Blejan.

Edilul din Scundu are în plan să atragă și investitori în comună. Astfel, pentru cei interesați să dezvolte la Scundu afaceri, vor fi puse la dispoziție trei hectare de teren în punctul Pogoane.

”Fără agenți economici care să-și desfășoare activitatea aici, nu putem vorbi de o venituri mai mari la bugetul local. Nu putem să vorbim de locuri de muncă și despre un nivel de trai mai ridicat. Tocmai de aceea, am pus la dispoziție trei hectare de teren care se pretează la orice tip de investiții. De la unități de producție, la parcuri fotovoltaice, industrii de servicii”, mai spune edilul din Scundu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like