Primarul Schell, prezent la prima conferință din România dedicată managementului și marketingului de destinație

Primar orașului Brezoi, Robert Schell, a participat, zilele trecute, ȋn calitate de speaker, la prima conferință din România dedicată managementului și marketingului de destinație, conferință ce a avut loc la Brașov. Brezoiul a devenit, în ultimii ani, o destinație turistică de succes, iar primarul Schell este cel mai în măsură să dezvăluie drumul parcurs de stațiunea pe care o conduce l-a avut de parcurs pentru a ajunge aici. Viziunea de dezvoltare pe termen-lung a orașului Brezoi este una care dă speranțe.

“Cu invitați internaționali și naționali marcanți pentru domeniile managementului și marketingului de destinație, participarea este o nouă cale de a aduna învățăminte pentru multiplicarea atu-urilor ce contribuie la ascensiunea Brezoiului ca destinație turistică și pentru multiplicarea beneficiilor acestui statut pentru comunitatea locală.

Încă un motiv pentru care apreciem enorm organizarea acestei conferințe și invitația adresată domnului primar este importanța modului ȋn care vom implementa strategia OMD Descoperă Vâlcea, alături de celelalte stațiuni din județ. Am creat deja un anumit nivel de așteptări, ceea ce este bine, ne motivează și mai mult și credem că vom reuși să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor” – informează Primăria Brezoi.

You May Also Like