RÂMNICU VÂLCEA: 105 locuinţe ANL, inaugurare în decembrie. Vezi cine sunt beneficiarii!

 

105 familii din Râmnicu Vâlcea vor petrece Sărbătorile de Iarnă în casă nouă. Asta pentru că primăria a anunţat că cele 105 locuinţe ANL vor fi finalizate în data de 16 decembrie 2016, iar în cadrul şedinţei Consiliului Local de marţi, 29 noiembrie 2016, va fi aprobată lista beneficiarilor.

În municipiul Râmnicu Vâlcea, prin programul de construcţii de locuinţe pentru tineri destinate închirierii, s-au construit trei blocuri de locuinţe P+4E, în cadrul obiectivului de investiţii „Ansamblu de locuinţe Ostroveni 5”. Repartizarea celor 105 locuinţe ANL se face în baza listei de priorităţi aprobată de către Consiliul Local, întocmită pe baza unor criterii legal stabilite. Beneficiarilor li s-a stabilit punctajul final de către o comisie formată din viceprimarul Eusebiu Veţeleanu, dar şi din consilieri şi angajaţi ai primăriei: Gabi Băjan, Adrian Valentin Popa, Grig Crăciunescu, Eduard Ionuţ Nuică, Cazan Petre, Luiza Ene Rădulescu, Tatiana Uţă şi Paraschiva Dragomirescu.

Iată mai jos şi lista solicitanţilor care au acces la locuinţele ANL şi punctajele obţinute de aceştia, în ordinea de prioritate:

anl-1anl-2anl-3anl-4anl-5

 

rr_banner_v2-1

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “RÂMNICU VÂLCEA: 105 locuinţe ANL, inaugurare în decembrie. Vezi cine sunt beneficiarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.