Trei străzi din Olănești vor fi modernizare printr-un proiect de 3 milioane de euro

Proiect de peste 3 milioane de euro la Băile Olănești, acolo unde administrația publică locală face istorie. Primarul Sorin Vasilache a obținut fondurile necesare pentru reabilitarea a trei străzi importante din stațiune. Este vorba despre modernizarea străzii Glodeanu, stradă care face legătura cu localitatea Muereasca pe o lungime de peste 1,7 kilometri. De asemenea, este inclusă în acest program și modernizarea străzii Comanca pe o lungime de aproape 2 kilometri și un pod peste pârâul Olănești. Modernizată va fi și porțiunea de drum de la Izvorul 24 până la intersecția cu drumul județean 656 ( strada Mihai Eminescu), pe o porțiune de peste 400 de metri, unde se vor executa lucrări de asfaltare, betonare, rigole pentru preluarea apelor pluviale, podețe și tot ceea ce presupune asigurarea unei zone pe care locuitorii și turiștii să circule în siguranță.

“Este un proiect extrem de important pentru noi, modernizarea infrastructurii rutiere fiind un punct important pe agenda mea. Lucrările de modernizarea a străzilor Glodeanu, Comanca și Mihai Eminescu constau în asfaltare, realizarea de rigole, ziduri de sprijin, cămine, traversări, podețe și trotuare, astfel se va asigura o circulatie auto și pietonală corespunzătoare” – a precizat primarul localității Băile Olănești, Sorin Vasilache.

Trebuie să reamintim că, alte trei proiecte importante sunt implementate de administrația condusă de primarul Sorin Vasilache. Este vorba despre creșterea eficienței energetice la Liceului Tehnologic „Justinian Marina”, la Căminul Cultural din Olănești Sat și la Școala și Grădinița ”Dumitru Bădescu” din Olănești sat.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like