Zilele comunei Galicea – evenimente, muzică şi bună dispoziţie

Week-end-ul acesta, comuna Galicea îmbracă straie de sărbătoare. În zilele de 28 și 29 mai 2023, primăria organizează cea de-a XXI-a ediție a Zilelor comunei Galicea. 

29 mai reprezintă pentru comunitatea din Galicea o zi de sărbătoare, plină de însemnătate istorică și religioasă prin continuitatea elogierii ctitorului bisericii Sf. Apostoli Petru și Pavel-,,Teodosie Rudeanu” la fostul Schit Flămânda din Valea Râului. 
Cu ocazia Zilelor comunei Galicea, primarul Florin Alexandru Mărăcine a pregătit un program special, cu invitați de marcă. Printre artiștii care vor urca pe scena din localitate se numără:

Taraful George Pătrașcu; Actorii Maria Buză și Marius Rizea; Orchestra „Rapsodia Vâlceană”, dirijor Nicolae Caliu; Corul ”Vocea Topologului”, coordonator preot prof.Titu lon; Tineri interpreți galiceni: Teodora Sitoiu și Fratii Dobrinescu; Elevii Școlii Gimnaziale Galicea și Trupa Anne Mary.

Primarul Florin Alexandru Mărăcine îi invită cu drag pe cetățenii din Galicea să petreacă două zile minunate, cu bucurie și distracție.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like