5 februarie 2017

CONTRABANDĂ cu MUNIȚIE în VÂLCEA. Tânără prinsă în trafic cu sute de proiectile

O tanara de 26 de ani a fost prinsa in trafic in Ramnicu Valcea transportand ilegal sute de bile metalice si proiectile aduse din Grecia. E.R. este din Plopeni – Prahova, si, conform surselor noastre, face parte dintr-o grupare infractionala ce face contrabanda cu munitie si arme letale si neletale.

Zilele trecute, tanara se afla intr-un autobuz cand politistii au descins, au oprit vehiculul in trafic in Ramnicu Valcea si au perchezitionat bagajul acesteia. Nu mica le-a fost mirarea sa gaseasca in geamantanele femeii sute de bucati de munitie, mai exact 200 de bile metalice de calibru 4 mm si 400 de proiectile metalice de calibru 4,5 mm.

Conform unor surse, femeia de 26 de ani are legaturi cu barbatul din Baile Govora, care saptamana trecuta si-a amenintat concubina cu un pistol adus ilegal din Grecia si care a fost pus sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile. Din cate se pare, munitia trebuia sa ajunga la acest individ din Govora si urma sa fie comercializata.

Acum, pe numele tinerei a fost deschis un dosar penal pentru contrabanda calificata cu munitie. Insa cercetarile politistilor nu se opresc aici.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.