CRUZIME: Femeie cu HANDICAP din VÂLCEA, VIOLATĂ de un TÂNĂR

Cruzime fără margini într-o localitate din judeţul Vâlcea, acolo unde o femeie cu handicap locomotor a fost batjocorită de un tânăr de 18 ani. Nefericitul eveniment a avut loc duminică, 4 decembrie 2016, în jurul orei 16.00, în localitatea Tetoiu, când individul a profitat de faptul că victima sa, o femeie de 31 de ani, era ţintuită la pat, agresând-o sexual fără milă.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 03 decembrie a.c., după ce a consumat băuturi alcoolice, un tânăr de 18 ani, din localitate,  a mers în vizită la un prieten. Ulterior, acesta a întreţinând relaţii sexuale normale, neconsimţite cu ruda cunoştinţei sale, profitând de faptul că victima nu se putea deplasa.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situaţii de fapt” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

 

 

rr_banner_v2-1

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.