DOCUMENT! Pîrvulescu, final de drum. Se impune intervenția Parchetului!

/

Două facturi fiscale aruncă o gravă umbră pe activitatea și așa controversată a candidatului PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu. După cum se știe, acesta a lucrat în Garda Financiară până la desființarea ei (2009), ulterior fiind primit în Direcția Finanțelor Publice. 

Prima factură este aferentă unei tranzacții dintre SC Crypton SRL, cu sediul în județul Vâlcea, al cărei acționar unic și administrator este Cristina Cornelia Bornea și firma Palofan – Hausler Internațional, cu sediul în Germania. Pentru 1200 de euro, Crypton achiziționa de la Palofan un GPS pentru navigație. Conform facturii, SC Crypton este reprezentată de Adrian Nedelcu, al cărui nume apare pe factură sub denumirea societății. Nedelcu este inspector antifraudă, a lucrat la Sibiu și Brașov și este prieten foarte bun cu Pîrvulescu. În ce calitate i-a apărut numele pe factură, câtă vreme datele de la Registrul Comerțului nu-i indică vreun statut oficial în firmă? Dar și mai grav este că deasupra semnăturii și ștampilei apare un scris olograf ,,Am primit marfa”. Surse din Finanțele Publice Vâlcea susțin că scrisul ar aparține lui Virgil Pîrvulescu (doc 1). 

O altă factură aferentă tranzacției dintre acceași firmă germană, Palofan Hausler și o altă societate din Râmnicu Vâlcea (SC Luciano SRL), vizează o mașină Audi A6 TDI. Prețul, 16,900 de euro. Conform datelor de la Registrul Comerțului, SC Luciano are sediul pe strada Dealul Malului nr 36 A. Tot aici domiciliază (paradoxal, nu?!) și sora lui Virgil Pîrvulescu. Același scris – ,,Am primit marfa” deasupra ștampilei și facturii (doc 2). Mai există un document fiscal prin care se atestă tranzacția. Este scris în germană, probabil de salariații Palofan Hausler. Deasupra semnăturii și ștampilei firmei Luciano SRL, același scris. (doc 3)

L-am contactat pe Virgil Pîrvulescu pentru a-l întreba dacă acuzația că scrisul ar fi al său e reală. Mesajul primit de la candidatul PNL la primărie este următorul: ,,Prietene! Tot de prostii de ocupi. Vezi că ai serie șasiu și caută în evidențe la Primărie. Și spune-i lui Gutău să nu te mai ia de fraier. E păcat de tine. Baftă multă!”. Prin acest mesaj duios și pervers, liberalul a ocolit răspunsul pe care trebuia să-l dea. Nu e vorba că mașina sau GPS – ul de navigație au fost sau nu folosite de el, ci dacă scrisul era sau nu era al lui. Lucru pe care doar organele competente îl pot dovedi prin expertiză.

Pe facturi apar șterse datele cu caracter personal sau alte informațiile care, conform legii, nu sunt publice.

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like