Documente DEVASTATOARE pentru Pîrvulescu. Șeful Finanțelor Vâlcea, în corzi!

/

UPDATE: Claudia Ursățeanu a venit cu precizări. ,,Având reprezentarea complexității activității financiar – contabile la intrarea în reorganizare a SC Romsoft, împreuna cu Casa de Insolvență Transilvania, am hotărât externalizarea acestor servicii. Am prospectat piața, am avut mai multe oferte și am ales oferta cea mai bună din punct de vedere financiar, dar mai ales al calității serviciilor” a declarat Ursățeanu.

Candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, era în 2015 adjunct al Administrației Județene a Finanțelor Publice din județ. Din această calitate a semnat trei documente prin care cerea instituțiilor statului să o acheteze pe Claudia Mihaela Ursăteanu în calitate de administrator al Romsoft SRL, cu sediul în Râmnicu Vâlcea. Al patrulea document le pune capac primelor trei. Astfel, există o plângere penală din 17 aprilie 2015 semnată de Pîrvulescu în calitate de adjunct al Finanțelor, și contrasemnată de mai mulți funcționari din instituție. Plângerea a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Documentul are șase pagini și este plin de explicații potrivit cărora Romsoft ar face evaziune fiscală și alte infracțiuni economice. (Document 1)

Tot în aprilie 2015, Virgil Pîrvulescu, în aceeași calitate oficială, a semnat o adresă către Casa de Insolvență Transilvania – Filiala București, în care ,,înfierează” bine Romsoft și administratorul. Documentul are două pagini și face referire la procedura de intrare în insolvență, fiind un fel de atenționare a celui care era numărul doi din Finanțele Publice Vâlcea către casa de insolvență. (Document 2)

Al treilea document semnat de același Virgil Pîrvulescu, tot în calitatea oficială pe care o avea atunci a ajuns la Administrația Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii și are două pagini. Prin acest document, Pîrvulescu înștiința AFP că a făcut plângere penală contra Claudiei Ursăteanu și mai trecea în revistă câteva adrese pe care le-a redactat tot în problema SC Romsoft SRL. (Document 3)

În aprilie 2019, aceeași Romsoft, reprezentată de aceeași Claudia Mihaela Ursăteanu, a semnat un contract de servicii cu SC Conexpert, firma de contabilitate a Sorinei Pîrvulescu, soția celui care dezlănțuise instituțiile statului împotriva sa în urmă cu patru ani. Prin contract, Ursăteanu se obliga să achite 1500 de euro lunar soției celui care a vrut s-o distrugă.(Document 4) Din contract nu reiese că suma este lunară, dar surse bine informate care știu povestea de la cap la coadă susțin acest lucru. Am încercat să obținem un punct de vedere din partea celui care este șeful Finanțelor Publice și candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, dar acesta a fost evaziv. ,,Activitatea pe care o desfășor este una fără pată. Dar, așa cum am spus de nenumărate ori, pentru orice considerați dumneavoastră că este ilegal, sesizați organele competente” – a spus Pîrvulescu. Am contactat-o și pe Claudia Ursăteanu, dar aceasta nu a dorit să facă nicio precizare. 

Nu mai este nimic de spus.

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like