20 ianuarie 2017

ATENȚIE! Mașinile parcate neregulamentar în RÂMNICU VÂLCEA vor fi, din nou, RIDICATE

Soferii din Ramnicu Valcea trebuie sa fie atenti unde parcheaza de acum inainte. Asta pentru ca, incepand de la 1 februarie 2017, se va reintroduce serviciul de ridicare a masinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. De asemenea, conducatorii auto care parcheaza ilegal vor fi amendati drastic. Tarifele si regulamentul se vor discuta saptamana viitoare in Consiliul Local al Ramnicului, urmand ca Serviciul de Tractari sa functioneze in cadrul societatii ETA SA, din aubordinea Primarie Ramnicu Valcea. Angajatii ETA vor fi insotiti pe teren de politistii locali.

„Până acum nu ne-a permis legea să mai ridicăm maşinile parcate neregulamentar. Acum s-a modificat legea si de luna viitoare începem să ridicăm. Regulamentul de funcționare care cuprinde și informații despre tarife se va spune aprobării Consiliu Local ân sedinţa de la sfârşitul acestei luni” – a sustine Mircia Gutău, primarul municipiului Ramnicu Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

3 thoughts on “ATENȚIE! Mașinile parcate neregulamentar în RÂMNICU VÂLCEA vor fi, din nou, RIDICATE

  1. Sper sa nu se faca abuz cu ridicarile astea. Sa speram ca se ridica doar acolo unde legea permite ridicarea nu la orice oprire interzisa !

Comments are closed.