11 martie 2017

FOTO – DESCINDERI în FORȚĂ în nordul județului VÂLCEA. Polițiștii au dat iama în infractori…

Actiuni in forta ale politistilor de la IPJ Valcea in nordul judetului, acolo unde numarul furturilor de subzistenta a crescut ingrijorator. Ca atare, dupa ce au strans suficiente probe, oamenii legii au dat iama in infractori. Astfel, in perioada 8 – 11 martie a.c., poliţişti de investigaţii criminale au depistat nu mai putin de 15 persoane bănuite de mai multe spargeri de locuinţe, furturi, înşelăciuni şi tâlhărie, au efectuat 10 percheziţii domiciliare în zona de nord a judeţului Vâlcea, respectiv pe raza localităţilor Brezoi, Racoviţa, Malaia, Berislăveşti, Câineni şi în comuna Pietroşani, din judeţul Argeş, în dosare penale rămase iniţial cu autori necunoscuţi. Fata de 6 dintre suspecti au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar faţă de 2 dintre acestea fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar. De asemenea, au ridicat şi recuperat atât în cadrul percheziţiilor domiciliare, cât şi în baza probatoriului administrat în cauze: 8 televizoare tip L.C.D., 1 stetoscop, 27 de telefoane mobile, 1 pistol cu aer comprimat, zeci de sticle de wiskey şi alte bunuri ce fac obiectul dosarelor penale aflate în lucru.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Vineri, ultima „captura” de hoti

La ultima actiune de acest gen, care a avut loc vineri, 10 martie 2017, politistii au efectuat 2 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea a două infracţiuni de furt calificat.
Au fost ridicate 2 televizoare tip LCD, sticle cu băuturi alcoolice, pachete de cafea şi alte produse alimentare, bunuri ce reprezintă obiectul material al infracţiunilor cercetate.

Descinderile au avut loc in jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Călimăneşti au efectuat 2 percheziţii domiciliare în oraşul Brezoi şi în comuna Câineni, din judeţul Vâlcea, la persoane bănuite de furt calificat.
Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 4/5 martie a.c., I.G.L., de 29 de ani, din comuna Câineni, judeţul Vâlcea, S.L.C., de 23 de ani, din oraşul Brezoi şi U.I., de 23 de ani, din comuna Câineni, ar fi sustras dintr-un magazin alimentar şi din locuinţa unei persoane vârstnice, ambele din comuna Berislăveşti, două televizoare tip LCD, peste 20 de sticle cu băuturi alcoolice (whiskey, vin şi şampanie), pachete de cafea şi alte produse alimentare, producând un prejudiciu persoanelor vătămate de peste 3.000 de lei.
În urma percheziţiilor domiciliare, efectuate în baza mandatelor emise de Judecătoria Brezoi, la locuinţele suspecţilor I.G. L. şi S.L.C. au fost identificate şi ridicate cele două televizoare tip LCD, mai multe sticle de băuturi alcoolice, pachete de cafea şi produse alimentare ce reprezintă obiectul material al faptelor cercetate.
Poliţiştii au pus în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri, iar faţă de I.G.L., s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.
Acţiunile au beneficiat de sprijinul unei grupe de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.